Avfallsmottak

Mer avfall enn dunken har plass til? Lever avfallet hos oss eller bestill din egen container.

På vårt anlegg sorterer vi og gjenvinner materialene. Dette sikrer at vi har kontroll på hele verdikjeden. Ved å velge oss, bidrar du til en mer bærekraftig fremtid ved å redusere mengden avfall som havner på deponi og i naturen.

Lurer du på hva som skal hvor?

Se vår sorteringsveileder for mer informasjon.

Leie av containere til fastpris

Til privatpersoner kan vi tilby leie av containere til fastpris. Dette gir deg en forutsigbar kostnad og gjør det enkelt å planlegge for avfallshåndtering. Våre containere er egnet for både privatkunder og bedrifter, og vi har ulike størrelser tilgjengelig. Ønsker din bedrift et tilbud? Ta kontakt med vårt kundesenter.

Elektrisk og elektronisk avfall

Vi tar imot elektrisk og elektronisk avfall gratis. Dette inkluderer alt fra datamaskiner og mobiltelefoner til kjøleskap og TV-er. Ved å levere dette avfallet til oss, kan du være sikker på at det blir behandlet på en ansvarlig og miljøvennlig måte.

Mottak av metall og rundballeplast

Vi tar også imot metall og rundballeplast gratis. Dette inkluderer alt fra bilskrot til jern- og metallavfall. Ved å levere dette avfallet til oss, kan du være sikker på at det blir gjenvunnet på en bærekraftig måte.

Åpningstider:

Mandag - Fredag
07.30 - 15.30

Besøksadresse:

Industriveien 13,
7502 Stjørdal

Telefon: 74 82 01 20
E-post: [email protected]

Informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av informasjonskapsler.