Om oss

Westgaard gjør avfallshåndtering så enkelt og miljøsmart som mulig.

Vi tilbyr proffe løsninger du kan stole på innen avfallshåndtering og bulktransport for bedrifter. Vår misjon er å sitte bak rattet for Midt-Norges grønne skifte.

Alltid kvalitet

Våre tjenester gir deg som kunde helhetlige løsninger for miljøhåndtering og containertransport. Vi leverer tjenester med høy kvalitet og presisjon og samarbeider tett og godt med alle kundene våre. Vår bestillingsprosess er like enkel som den er effektiv. Vi sørger for grundig rapportering både underveis og etter prosjekter.

På vår miljøvakt

Miljøansvar er en viktig del av vår virksomhet. Vi jobber for å sikre og utvikle mest mulig bærekraftige prosesser og praksiser. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre avfallsgjenvinningen, samt å redusere risikoen for utslipp. Våre ansatte får opplæring i miljøvennlige metoder for å kunne ta informerte og ansvarlige beslutninger for både bedriften og miljøet.

Beste løsning for deg

Vi samarbeider tett med våre kunder for å tilby de beste løsningene for deres virksomhet, som hjelper dem med å sortere og gjenvinne avfall på en effektiv måte. Hos Westgaard er vi dedikerte til å gjøre avfallshåndtering enkelt, samtidig som vi bidrar til en mer bærekraftig framtid.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av informasjonskapsler.